GLUMA

PRIJAVE SU ZATVORENE

Radionica se odvija tokom dva semestra,  u kojima ćemo se dotaknuti osnova glume, scenskog nastupa te rada pred kamerom.

Kroz dramske vježbe, improvizacije te zadane scene proći ćemo kroz osnovne alate potrebne ne samo za glumački zanat već i za svaku vrstu javnog djelovanja. 

U prvom semestru ćemo se bazirati na opuštenje pred publikom i kamerom, pronalasku svog neutralnog ja i radu na kratkom monologu, dok ćemo u drugom posvetit se radu sa partnerom u okviru dijaloških scena. 

Ovisno o potrebama i predznanju polaznika bazirat ćemo se ili više na konkretan dramski rad ili na javni nastup općenito. 

Specifičnost radionice je što se odvija na zoomu pa je kao takva najbliža formi glumi pred kamerama. Radeći na taj način, dotaknut ćemo se i mogućnosti različitih kadrova i načine na koji to glumac koristi. 

Voditeljica: Sanja Milardović (biografija)

Za radionice u prvom semestru prijave se mogu podnijeti kroz obrazac. Radionice su namijenjene osobama mlađima od 25 godina i provodit će se online. Broj sudionika na radionicama je ograničen, a o sudjelovanju ćete biti obavješteni mailom. Radionice se odvijaju jednom tjedno u periodu od 4.10. – 21.01. u trajanju 60 minuta. Točan raspored održavanja radionica dostavit će se sudionicima mailom.